De gratis schermopname tool van Fenêtre is de ultieme oplossing voor gratis schermopname zonder watermerk!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om professionele, duidelijke schermopnames te maken zonder afleidende watermerken. Voor ons eigen gebruik hebben we de Fenêtre Capture Tool ontwikkeld. Om het gemak van deze schermopname tool te delen, hebben we de tool voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Gratis en snel te downloaden via de Microsoft Store voor Windows.

Gratis Schermopnames Zonder Watermerk

Met de Fenêtre Capture Tool maak je snel zelf gratis schermopnames zonder lelijke watermerken. Je hoeft nergens een instelling uit te zetten of je aan te melden. De Fenêtre Capture Tool is helemaal gratis en voor iedereen beschikbaar!

Hoe maak je schermopnames zonder logo?

 1. Download en Installeer: 
  Download de Fenêtre Capture Tool voor gratis schermopname zonder watermerk via de Microsoft Store voor Windows en installeer het op je computer.
 2. Start de Opname:
  Open de Fenêtre Capture Tool en gebruik een van de knoppen op het startscherm of de sneltoetsen om te beginnen met schermopnames maken. Je kunt kiezen tussen het hele scherm, een specifiek venster of een aangepast gebied. Op geen van deze schermopnames komt een watermerk te staan.
 3. Bewaar en Deel:
  Nadat je klaar bent met het maken van schermopnames zonder watermerk, sla je de afbeeldingen gemakkelijk op in een zelf gekozen map. Via de Fenêtre Capture Tool kun je de schermopnames ook direct doorsturen door de app te koppelen met Teams of Outlook.

 

Free windows capture tool

Schermopnames zonder watermerk gebruiken

De schermopnames die je maakt met de Fenêtre Capture Tool zonder watermerk zijn niet alleen handig voor persoonlijk gebruik. Dankzij de annotatiemogelijkheden kun je ze ook gebruiken in een professionele setting, bijvoorbeeld voor:

Educatie

Maak leerzame video's en tutorials met schermafbeeldingen zonder watermerk. Gebruik de annotatietools om pijlen en genummerde stappen toe te voegen aan afbeeldingen en video's.

Productdemonstraties

Toon software of producten in actie door je scherm op te nemen zonder een afleidend watermerk in beeld. Je kunt na het maken van de opname je video verder bewerken met teksten en pijlen.

Presentaties

Leg afbeeldingen en video's vast voor online presentaties of om te delen met een breder publiek. Wil je een deel van je scherm weglaten? Dat is geen probleem dankzij de blur- en pixeleerfuncties.

Gameplay

Maak schermopnames van je gameplay zonder watermerk, zodat je volledige scherm zichtbaar blijft.

 

Schermafbeeldingen maken zonder watermerk

 

Laatste tips 

 • Sneltoetsen: Stel gemakkelijk zelf nieuwe sneltoetsen in voor de verschillende schermopnameopties door te klikken op het pen-icoon naast de uitgeschreven sneltoetscombinatie.
 • Opgeslagen afbeeldingen: Op zoek naar de schermafbeelding die je net hebt gemaakt? Bekijk je schermopnames in de map "saved images."
 • Maak je fouten ongedaan: Heb je een fout gemaakt? Gebruik de knop "Ongedaan maken" in de bewerkingsinterface of gebruik gewoon Ctrl+Z.

Ga nu zelf aan de slag met de schermopname tool en leg je scherm vast zonder watermerk. Veel succes! Heb je vragen over de applicatie of een idee om de tool nóg beter te maken? Wees niet bang om ons een bericht te sturen. Feedback is altijd welkom!

Download Fenêtre Capture Tool

;